Вести

Данијела Иванковић нова председница Управног одбора Друштва новинара Ниш

Written by admin

Данијела Иванковић, уредница ТВ Зоне плус нови је председник управног одбора Друштва новинара Ниша.

Њу је синоћ, на изборној Скупштини Друштва изабрао нови Управни одбор.

У нови Управни одбор изабрани су и Миодраг Станковић, уредник ТВ Зоне Плус, Биљана Љубисављевић, дописник агенције Бета из Ниша, Милан Петковић уредник портала Нишких вести и Миодраг Миљковић власник приватне агенције за тв продукцију. Изабрани су нови чланови Надзорног одбора.

У новом Надзорном одбору су  Петар Вујовић из ТВ Зона плус, Дејан Костић досадашњи председник друшва и Душан Миљковић  који је  на челу приватне продукције.

Изборној скупстини присустовало је 105 од 142 члана Друштва новинара.

По договореној процедури гласање је било тајно, заокруживањем. Током гласања није било неправилности нити притужби као ни на пребројавању али ни на резултате гласања.

Осим новинара из Ниша на Изборној Скупштини било је И новинара из Пирота и Врања.

“ У наредне две године, колико траје мандат Управном И Надзорном одбору, наставићемо да се боримо за права новинара не само Ниша него југоистоја Србије. Наш циљ је, као што се И видело на овој изборној Скупштини, да друштво новинара ниша не остане локално Удружење , већ да се шири, као сва велика Удружења . Потребна је сарадња свих медијских кућа у делу југоисточне Србије, јер само заједно можемо да се изборимо за било које наше новинарско право. Ако смо разједињени  свако вуче на своју страну нећемо успети у намери да побољшамо наш положај” , рекла је председница Управног обора Данијела Иванковић. Она се захвалила свим колегама који су јуче присуствовали изборној скупштини на коректом, колегијалном, фер избору.

 

About the author

admin

Leave a Comment